Ръководството на ПФК АРДА изказва огромна благодарност към всички привърженици, които подкрепиха отбора срещу Струмска слава.
„Приятели, вие за пореден път показахте, че сте 12-тия играч на терена, а футболистите могат да разчитат на подкрепата ви. Вие доказахте, че сте една европейска публика. Ние вярваме, че заедно можем да извървим пътя, по който сме тръгнали. Много малко отбори могат да се похвалят с присъствието на такава многобройна и всеотдайна публика, която подкрепя отбора от първата до последната минута“.

В същия момент ръководството поднася извинения, за причинените неудобства около закупуването на билети онлайн. Това не е по вина на клуба, а поради грешка в системата за онлайн закупуването, която ще бъде оправена за следващия домакински мач.

За да се избегнат подобни неудобни ситуации, президентът на Арда Петър Пешев реши касите на стадиона да работят два дни преди всеки домакински мач от 16:00 до 18:00ч., а в деня на срещата от 10:00ч. до влизането и на последния привърженик на Арда на стадиона.

Още веднъж благодарим на всички, благодарим на всяко едно сърце, което тупти с АРДА. Братя, винаги заедно за любимия клуб! Това, което сте Вие, това е АРДА!