Скъпи фенове, приятели на АРДА и любители на футбола! Както обявихме по-рано тази седмица, в понеделник трябваше да стартира онлайн продажбата на билети за първия домакински мача на АРДА срещу СТРУМСКА СЛАВА. Това не се случи поради проблем в ситемата на ТИКЕТПРО – агенцията, предлагаща билети за съответния мач. От там съобщиха, че поради технически проблеми при ребрандирането на официалния им сайт и системата за продажби, е допуснат технически проблем, който не успяват да отстранят. За това продажбата на касите на OMV и Office 1 също беше преустановена.

За всички закупили билети през сайта https://besttickets.bg/node/216 и неполучили такива, утре на касите на стадиона ще има представител на агенцията, където ще могат да вземат билет на хартиен носител, като е необходимо да показват ID номера, който са получили при покупката в сайта. ТИКЕТПРО се извинява за допуснатата ситуация и работи по възстановяването на продажбите за следващите мачове.

Отново призоваваме всички желаещи да закупят билети за първата домакинска среща, да заповядат по-рано на касите на АРЕНА АРДА, за да не се създава суматоха в минутите преди началото на мача. Касите ще бъдат отворени в 13.00 ч.

www.fcarda.bg