Футболистите на АРДА очакват мощна подкрепа от своите фенове, за първата си домакинска среща от началото на сезона във Втора лига на АРЕНА АРДА в Кърджали. Нашите се изправят в събота от 18.00 часа срещу отбора на СТРУМСКА СЛАВА от Радомир.

Привържениците на АРДА винаги са били основна опора на клуба. През миналия сезон подкрепата им мотивира допълнително футболистите и треньорския ни щаб за постигнатите успехи. Вярваме, че и тази година заедно ще имаме нови поводи за гордост както на АРЕНА АРДА, така и далеч от Кърджали, съобщават от ръководството на клуба.

Билети за предстоящата среща могат да бъдат закупени от касите на стадиона, които ще заработят в събота, от 13.00 часа до края на първото полувреме на срещата. Призоваваме всички желаещи да посетят мача, да заповядат на касите на стадиона във възможно най-ранен час, за да не се образуват опашки при продажбата и забавяне на влзиане в секторите.

Напомняме също, че се ограничава внасянето на всички видове бутилки с течности на територията на АРЕНА АРДА. Ограничението се налага от Българския футболен съюз след приетите тази година поправки в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. В домакинските мачове на АРДА напитки и храна ще се предлагат вътре, на самия стадион.

Да подкрепим АРДА!
 
КУПИ БИЛЕТ ТУК
 

www.fcarda.bg