Скъпи фенове,

Изключително сме Ви благодарни за безрезервната подкрепа, която ни оказвахте през изминалия сезон, не само по стадионите, но и извън тях. Нашият клуб постигна зашеметяващ успех,  завършвайки сезона по впечатляващ начин – безапелационен шампион на Трета лига и носител на Аматьорската купа.  Всичко това бе плод на нашите съвместни усилия – фенове, футболисти, треньорски щаб и всички, които милеят за славата на АРДА.

На 21 юли/събота/ от 17.00 часа предстои официално представяне на  играчите и треньорския ни щаб, които ще бъдат нашата основа за успешно представяне във Втора лига.

Очаква ни заедно да извървим един дълъг сезон, изпълнен с оспорвани мачове със силни отбори. Вярваме, че с вашата подкрепа още веднъж ще докажем, че Кърджали е футболен град, с дълбоки традиции и невероятна публика. През настоящия сезон АРДА отново ще разчита изключително много на Вас както в домакинските мачове, така и при гостуванията. Убедени сме, че вашият заряд и енергия ще мотивират отбора ни за нови успехи на футболния терен.

Несъмнено публиката на АРДА е била и ще бъде пример за вярност към своя клуб, както и за толерантност и феърплей.  Впрочем, точно от това има нужда футболната общественост в България – уважение и признание един към друг, защото футболът е красива игра, която носи радост и удоволствие.

Благодарим Ви отново и Ви очакваме на АРЕНА АРДА, за да дадем заедно старт на новия сезон 2018/2019.

21 юли /събота/ АРЕНА АРДА

17.00 ч. Представяне на състава за сезон 2018/2019 във Втора лига

18.00 ч. Приятелска среща: АРДА – БОТЕВ Гълъбово

От ръководството на ФК АРДА

www.fcarda.bg