Последната контрола преди днешната проверка с Кариана Ерден, премина в избистрянето на различни тактически положения. Футболистите на Елин Топузаков изпълняваха стриктно както неговите, така и указанията на останалите помощници от щаба. Играчите бяха разделени на няколко група, а лично Топузаков се зае със защитниците. Бившият бранител на Левски, дори се включи в част от упражненията за да покаже кое как трябва да се прави. 


Все още на облекчен режим, но под ръководството на кондиционния треньор се подготвя вратаря Иван Караджов. Новото попълнение Венцислав Христов пропусна заниманието, тъй като има разтежение на пръсеца и не е с отбора. След прегледите, които е минал се оказа, че ще трябва да се лекува около две седмици. Веселин Марчев ще пропусне днешната контрола, тъй като има проблем с кръста.

За разведряване на обстановката тренировката завърши с различни състезания за изпълнение на пряк свободен удар, кой ще уцели напречната греда на вратата и вкарване на гол на малка врата от далечно разстояние. 

Днес от 18.30ч. на комплекс „Евима“ в гр. Банско е контролата с Кариана Ерден. До този момент АРДА изигра три срещи, равенство с Ботев Враца 1:1, загуба от Поморие с 1:2, и победа над ФК Македония Гьорче Петров с 1:0.

www.fcarda.bg