Едно от новите попълнения в АРДА Георги Андонов говори пред клубния сайт. Той пристигна в отбора от Верея, където игра в последния сезон,  а преди това е играл за Ботев Пловдив, Черно Море Варна, Берое Стара Загора и Черноморец Бургас. За Верея има изиграни 54 мача,123 за Берое, 55 за Черно Море, 40 за Черноморец, и 116 за Ботев. Андонов два пъти е печелил Купата на България с отбора на Берое през 2010 г. и 2013 г.Георги здравей, добре дошъл в Арда. Как се чувстваш тук?

– Чувствам се много добре в отбора. Ситуацията в отбора не ми е чужда, понеже има доста футболисти, с които съм играл в други отбори. Работи се доста професионално и към този момент всичко е наред.

Как преминават тренировките, имате перфектни условия?
– Доволни сме от условията, които предлага „Пирин голф клуб“, хотелът е прекрасен. Тренираме много здраво и да се надяваме догодина да сме изпълнили поставената цел.

Успя ли вече да се опознаеш и сработиш с другите съотборници?
– Колективът е много добър. Надявам се с много тренировки да се сработим по най-бързия начин и да показваме добри игри, и победи.

Защо избра да облечеш екипа на АРДА?
– Проектът Арда ми се струва доста амбициозен и това наклони везните да избера този отбор, и да съм вече тук.

Ти си един от опитните футболисти на АРДА, какво би казал на феновете?
– На феновете бих казал да са зад отбора дори и в трудните моменти, зашото много е лесно, когато върви отборът и се побеждава да си фен на даден отбор. По-важно е, когато има някаква мини криза, футболистите да усетят тяхната силна подкрепа.

www.fcarda.bg