90 играчи на мениджъра Педриньо са в Италия, Швейцария…

Един от най-успешните мениджъри на млади футболни таланти в Бразилия и бивш национален състезател ще пристигне в Кърджали, за да наблюдава мач на АРДА. Педриньо е потвърдил пред ръководството на клуба, че ще присъства на срещата от предпоследния кръг на шампионата в Трета лига на 26 май. Тогава АРДА приема коравия тим на „Борислав”-Първомай, като очакванията са срещата да бъде на вече готовия стадион „Дружба” в Кърджали.

„Педриньо потвърди, че пристига в Кърджали. Тук той ще проведе разговори в ръководството на клуба. Към момента няма да коментираме евентуални трансфери на бразилски таланти. В последните десет години играчи от школата на Педриньо са били продадени на тимове от Италия и Швейцария”, посочи спортният директор на АРДА Емил Кременлиев.

Както вече писахме, легендата от САЩ `94 бе на посещение в Бразилия през месец април. Там Кременлиев се запозна на място с работата в школата на бившия бразилски национал Педриньо. В Рио де Жанейро спортният директор на АРДА осъществи връзка и с ръководството на гранда „Ботафого”, а шефовете на клуба са поискали да си партнират с тима от Кърджали. Един от директорите на „Ботафого” ще бъде заедно с юношеските формации на клуба на международен турнир във Виена. Самият той е заявил, че ще намери време да посети Кърджали.