Безплатен достъп на феновете на АРДА до трибуните на стадион „Ивайло“ във Велико Търново на 23 май осигури ръководството на кърджалийския футболен клуб.

Освен безплатните билети, клубното ръководство покрива и разходите за превоз на привържениците на „сините“ от Кърджали до Велико Търново и обратно. Това е датата за финала за Купата на аматьорската лига. Мачът на мачовете за най-добрите в Трета футболна лига ще се играе на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, началон – 18.30 часа.
„Сините“ от Кърджали се изправят срещу „Кариана“-Ерден в битка за трофея.
Припомняме, че АРДА надви на полуфинала със страховитото 7:0 тима на ХИТРИНО, ерденци пък се справиха с ЦСКА 1948 с минималното 1:0.

Безплатните билети са жестът на президента на клуба инж. Петър Пешев към феновете. Той се надява на мощна кърджалийска подкрепа за АРДА в битката срещу КАРИАНА и… празникът за първия голям трофей за кърджалийския футбол да започне още на стадион „Ивайло“ и да продължи в късните часове в града край АРДА.

Днес АРДА играе в Карнобат срещу местният тим в среща от 30-ия кръг от първенството в Югоизточната Трета лига. Четата на Елин Топузаков е на първо място в класирането с 81 точки и голова разлика 126:7. АРДА има 26 победи и 3 равни мача.

„Карнобат” са на десета позиция. Тимът бе на два пъти разгромен от АРДА в срещи от шампионата (5:0) и зоналния финал за Купата на аматьорската лига (6:0).