Слънцето ли пречеше, що ли, но АРДА отново победи тима на Димитровград. „Сините” отбелязаха 4 гола при гостуването си на стадион „Миньор” и сметката им набъбна на 115 попадения в шампионата на Югоизточната трета лига.

В седмата минута таранът Димитър Алексиев изведе АРДА, а в 33-тата Джихат Кямил удвои. През втората част Ахмед Осман (на снимката – първото попадение на централния ни нападател в 74-ата минута) отбеляза на два пъти за крайното 4:0.

Мачът се игра при прекрасни метеорологични условия в Димитровград. Припомняме, че през есента, АРДА разгроми димитровградчани със 7:0. Тогава от ръководството на тима се оплакаха от поройния дъжд, изсипал се по време на мача, както и от… завоите на път за Крумовград, където се игра срещата. „Сините” този път демонстрираха, че и в лежерно темпо, под топлите пролетни лъчи, също могат да наказват.

АРДА е на върха със 75 точки и голова разлика от 115:7. Следващият домакински мач на четата на Елин Топузаков  е на 28 април, събота. В 17.00 часа „сините” излизат срещу „Евроколеж” у дома. Стадионът трябва да е пълен до краен предел, защото ще се случи нещо дългоочаквано. Ще се сбъдне на теория първата стъпка към една мечта! Какво точно, това ще разберете малко преди срещата.